Minimaliseren
Welkom op de website van de Rozenburgse ReddingsBrigade (RRB).

 

Zwemmend Redden
Leren zwemmen is van levensbelang, maar wat nou als je ook wilt leren redden? Dan is zwemmend redden misschien interessant. In de lessen geven wij aandacht aan manieren van redden, niet alleen anderen maar ook jezelf.

Zo zijn er verschillende bevrijdings- en vervoersgrepen maar ook reddings- en hulpmiddelen die bij noodstituaties een uitweg kunnen bieden. De lessen en examens worden volgens de richtlijnen van Reddingsbrigade Nederland gegeven.

Snorkelen
Naast het zwemmend redden geven wij ook snorkelles. Snorkelen is een gave manier om de onderwater wereld te bekijken met een duikbril en snorkelbuis. Wij bieden de NOB-ScubaDoe-jeugdopleiding aan voor kinderen van 6 tot 14 jaar, hierbij leer je op een leuke manier het snorkelen. Ook bieden wij een reguliere snorkelopleiding aan, bestaande uit A, B en C, en daarna voor de gevorderden de clubdiploma’s brons, zilver en goud. De lessen en examens worden volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) gegeven.

Zwemles voor Volwassenen
Ook geven we zwemles aan volwassenen waarbij watervrees overwinnen centraal staat. Vaak is het mogelijk om 1 op 1 zwemles te geven, waarbij de instructeur zelf meezwemt. Naast les is het ook mogelijk om gewoon banen te zwemmen of recreatief met een plankje of ”slurf” om de armen en/of benen extra te trainen.

Eisen
Wij vragen voor alle lessen (m.u.v. zwemles voor volwassenen) minimaal een B diploma (zwemABC) en een leeftijd van 6 jaar.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan eens langs en probeer vrijblijvend 3 gratis proeflessen

  
Minimaliseren